Laster... Vennligst vent...

Om oss

under2hundre.no startet opp som et samarbeide mellom to studenter i slutten av oktober 2010, og har siden den gang opplevd en kraftig vekst og gjennomgått flere oppgraderinger. I begynnelsen presset nettbutikken de etablerte aktørene på pris gjennom direktesalg fra leverandører i utlandet, men fra sommeren 2014 leveres produktene fra eget lager i Oslo. Som navnet tilsier selges alle butikkens produkter til en pris lavere enn 200 kroner.

Vårt sortiment er håndplukket for å dekke behovene til en moderne og markedsbevisst kundemasse. Vi tilbyr tilbehør til de mest populære smarttelefonene, nettbrettene og datamaskinene på markedet, samt originalprodukter fra store produsenter som Apple, Samsung og Sony. I tillegg finner du et rikt utvalg av smarte og nyttige gadgets og produkter til hjemmet, kontoret eller hytta blant våre produkter. Vi ønsker å kombinere overlegen kvalitet og lave priser med smarte design, og derfor har vi jobbet hardt for å få på plass leverandører som tilbyr varer du ikke finner hos andre.

under2hundre.no ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde etter å ha handlet hos oss, og vi har derfor som målsetning å tilby markedets beste kundeservice. Hos oss skal handlen være både enkel og sikker, og du skal kunne føle deg trygg på at forsendelsen ankommer uten forsinkelser, og at produktene lever opp til dine forventninger. Derfor har vi samlet et knippe garantier på denne siden, og står selvsagt til tjeneste om du tar kontakt.

God handel!

Om oss