Laster... Vennligst vent...

Vi garanterer

Det skal være trygt, kjapt og enkelt å handle på under2hundre.no, og for å sikre en best mulig opplevelse for alle våre kunder opererer vi med både kvalitets- og leveringsgaranti. Skulle du mot formodning ha noe å utsette på forsendelsen hjelper vi deg gjerne, men det kan lønne seg å kikke innom kundeservice-siden før du tar kontakt.


Kvalitetsgaranti


Alle våre produkter er håndplukket fra leverandør, og vi stiller strenge krav til kvalitet. Likevel kan det selvsagt hende at en defekt vare finner vegen ut til kunde, eller at det oppstår skader under frakt. Kvaliteten på produktene er vårt ansvar til du står med dem i hånden, og hvis de ikke lever opp til dine forventninger ber vi deg sende oss en returforespørsel eller en melding, så ordner vi opp umiddelbart.


Leveringsgaranti


Vi benytter Bring som distributør, der de fleste pakkene leveres direkte i postkassen. Alle produkter sendes fra vårt lager i Oslo, og skal være fremme etter 2-5 dager fra bestilling. Hvis du fortsatt savner forsendelsen etter en uke, ber vi deg gi oss beskjed, slik at vi kan ta kontakt med distributør og eventuelt sende en ny pakke. Uansett vil vi ikke gi oss før du har mottatt det du har betalt for.

Vi garanterer